Recensies

 • Goed kunnen luisteren, positiviteit, stimulans, een andere kijk en een goede dosis gezellige humor op z’n tijd. Dat doet Patrick. Zeer de moeite waard!!
 • Patrick gaf de training “omgaan met ongewenst gedrag” aan een groep vrijwilligers werkzaam bij Duurzaamheidscentrum Weizigt te Dordrecht. Het was een zeer boeiende avond waar iedereen ervaringen uit der praktijk kom inbrengen en waar Patrick hen direct de benodigde handvaten gaf om hiermee aan de slag te gaan. Praktische informatie, met de nodige zelfspot en met humor gebracht. Omdat Patrick zichzelf kwetsbaar opstelt krijg je als vanzelf een groep die dat ook durft en uiteindelijk leer je dan het meest. Kortom een aanrader voor iedereen die buiten komt!
 • Ben heel blij en dankbaar voor de nieuwe, andere manier van denken van Patrick geleerd te hebben. Geeft zoveel rust in mijn leven.
 • Heel veel aan Patrick gehad door de tijd heen. Geweldige ondersteuning. Heerlijk positieve instelling. Een aanrader.
 • Patrick, jij maakt het verschil!
 • Open, oprecht, oog voor de mens, sterk analytisch vermogen, hulpvaardig, empathisch en humoristisch. Kortom een mooi mens en een coach pur sang.
 • Van complete reddeloosheid tot volledig terug in m’n kracht.
  De aanpak van Patrick zorgt voor inzicht in jezelf. Op een respectvolle manier zorgt hij ervoor dat je gaat kijken naar jouw leven. Waar komen je gevoel en de bijbehorende gedragspatronen vandaan?
  Het was niet altijd makkelijk, zelfs heel heftig op bepaalde momenten maar het heeft me enorm veel opgeleverd en hij heeft me altijd het vertrouwen gegeven dat het goed zou komen. Met een lach en een traan (soms wat meer dan een enkele 😉) Ben enorm dankbaar dat me deze kans geboden is.
 • Patrick en ik hebben elkaar leren kennen tijdens de driejarige opleiding Professionele Communicatie van Phoenix. Hij is een waardevolle sparringspartner die mij persoonlijk weet te inspireren en uit te dagen het beste uit mijzelf te halen.
  Patrick is zichzelf, heeft humor, is onbevooroordeeld en confronterend op een prettige manier.
 • Patrick zijn open uitstraling, oprechte aandacht, deskundigheid maar ook zijn gevoel voor humor zorgde ervoor dat ik mij tijdens het eerste gesprek heel veilig maar vooral héél serieus genomen voelde. Door de juiste vragen te stellen werd ‘ik’ mij bewust van een aantal overtuigingen die mij belemmerden/beperkten in mijn leven. Ik leerde dat deze overtuigingen mij weerhielden om nieuwe uitdagingen aan te gaan, maar ik leerde ook dat ‘ik’ hier zelf verantwoordelijk voor ben. Het zijn die stemmetjes in je hoofd (sub-persoonlijkheden), die je iets wijs proberen te maken gebaseerd op (andermans) ervaringen of doemgedachtes. Angst om ergens in te falen, omdat ik graag zie dat alles lukt wat ik doe. Maar hoe realistisch is dat??

  Patrick zei het altijd zo mooi… “Het niet maken van keuzes, impliceert het niet hoeven nemen van verantwoordelijkheid.” Het werd me zo duidelijk allemaal. Bedankt voor de mooie inzichten en het delen van je wijsheid. Ik ben het universum dankbaar dat jij op mijn pad mocht komen toen ik deze inzichten nodig had om te kunnen groeien.